>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Обґрунтування оптимальних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин (МБНС) [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, В. М. Ветров //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 26-34.
Додаткові точки доступу:
Юдіна, Т. І.
Ветров, В. М.
Додаткові точки доступу:
Юдіна, Т. І.
Ветров, В. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|