>
Використання соломи для приготування поживного субстрату при вирощуванні грибів [Текст] / Р. В. Кириченко, Є. В. Лубченко, М. В. Рязанцев, С. П. Сидорчук //
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., ф-т мехатроніки та інжинірингу Держ. біотехнол. ун-ту, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 548-549.
Додаткові точки доступу:
Кириченко, Роман Васильович
Лубченко, Є. В.
Рязанцев, М. В.
Сидорчук, С. П.
Додаткові точки доступу:
Кириченко, Роман Васильович
Лубченко, Є. В.
Рязанцев, М. В.
Сидорчук, С. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2829 |