>
Substantiation of the interaction mechanism between the lipo- and glucoproteids of rye-wheat flour and nanoparticles of the food additive «magnetofооd» [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazarieva, O. Bryzytska //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 4, Issue 11-94. - С. 61 - 68.. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.140048.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Lazarieva, T.
Bryzytska, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Lazarieva, T.
Bryzytska, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |