
>
Вплив жиро-магнетитової суспензії на функціонально-технологічні показники яловичого фаршу [Текст] / В. В. Євлаш, Л. А. Скуріхіна, І. В. Цихановська, О. В. Александров //
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 247-248.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Скуріхіна, Л. А.
Цихановська, І. В.
Александров, О. В.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Скуріхіна, Л. А.
Цихановська, І. В.
Александров, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |