
>
Постнов, Геннадій Михайлович.Експериментальне дослідження впливу характеристик ультразвукових хвиль на зміну температури жирової сировини [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний //
Постнов, Геннадій Михайлович.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 367-368.
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|