>
Пічугіна, Т. С.Проблеми і напрямки формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвитку [Текст] / Т. С. Пічугіна, В. М. Селютін, Д. Г. Єрьомін //
Пічугіна, Т. С.
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 562-569.
Додаткові точки доступу:
Селютін, Віктор Михайлович
Єрьомін, Д. Г.
Додаткові точки доступу:
Селютін, Віктор Михайлович
Єрьомін, Д. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |