
>
Нове слово в технології ресторанної оздоровчої продукції із каротинвмісних овочів з використанням сучасного обладнання [Текст] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський, С. М. Лосєва, Н. П. Максимова //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 110-112.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Р. Ю.
Погарський, Олексій Сергійович
Лосєва, С. М.
Максимова, Н. П.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Р. Ю.
Погарський, Олексій Сергійович
Лосєва, С. М.
Максимова, Н. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|