
>
Шкляєв, О. М.Оцінювання активності ліпаз та ліпоксигеназ насіння чіа [Текст] / О. М. Шкляєв, О. В. Ісакова ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка //
Шкляєв, О. М.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - 2020. - Ч. 1. - С. 50.
Додаткові точки доступу:
Ісакова, О. В.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Ісакова, О. В.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|