664(06)
Дослідження впливу екструзії на деякі функціональні та технологічні властивості продуктів переробки зернової сировини [Текст] / Д. О. Бідюк, О. О. Шакула, А. В. Коваленко //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друкарня", . - Вип. 152: Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 274-280.. - Бібліогр.: с. 279-280.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-932715)
УДК
664(06)
636.8.085.6

Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
У статті наведені дослідження щодо впливу екструзії на водо- та жироутримувальну здатність, а також деякі технологічні властивості порошкоподібних продуктів переробки вихідної та екструдованої зернової сировини. На підставі проведених досліджень запропоновано використання здрібненої екструдованої зернової сировини у складі вологих пастоподібних кормів для домашніх тварин.
В статье приведены исследования относительно влияния экструзии на водо- и жироудерживающую способность, а также некоторые технологические показатели порошковидных продуктов переработки исходного и экструдированного зернового сырья. Основываясь на проведенных исследованиях, предложено использование измельченного экструдированного зернового сырья в составе влажных пастообразных кормов для домашних животных.
Додаткові точки доступу: