
>
Оцінка якості мармеладу з додаванням багатокомпонентної плодово-ягідної пасти [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько //
Наукові пр. нац. ун-ту харчових технологій. - 2022. - Т. 28, № 6. - С. 27-35.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|