
>
Wpływ półfabrykat białko-mineralny na stabilność mikrobiologiczną mięso siekane produkty [Текст] / M. Golovko, T. Golovko, M. Serik, V. Polupan //
Nauka i studia. - 2014. - Vol. 14 (124), № 2. - P. 101-107.
Додаткові точки доступу:
Golovko, Mykola
Golovko, Tetiana
Serik, M.
Polupan, V.
Додаткові точки доступу:
Golovko, Mykola
Golovko, Tetiana
Serik, M.
Polupan, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|