
>
Обґрунтування параметрів процесу сушіння макаронних виробів з використанням ультразвукових коливань [Текст] / П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов, М. В. Кузін //
Сучасні напрямки технології та процесів переробних і харчових виробництв : матеріали ХХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 8 листоп. 2019 р. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - С. 37-39..
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Іващенко, Сергій Григорович
Токолов, Юрій Іванович
Кузін, М. В.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Іващенко, Сергій Григорович
Токолов, Юрій Іванович
Кузін, М. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|