>
Технології наноструктурованих вітамінних заморожених пюре із ягід з використанням рідкого, газоподібного азоту та низькотемпературного подрібнення [Текст] / Р. Ю. Павлюк, С. С. Стоєв, С. М. Лосєва, О. О. Гапонцева //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 103-104.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Стоєв, С. С.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Гапонцева, О. О.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Стоєв, С. С.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Гапонцева, О. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|