>
Головко, К. В.Використання вторинних продуктiв переробки овочевої сировини у виробництвi мармеладу [Текст] / К. В. Головко ; наук. керівник: Є. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь //
Головко, К. В.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 14.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович\наук. керівник\
Діхтярь, Альона Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович\наук. керівник\
Діхтярь, Альона Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|