
>
Головко, К. В.Використання вторинних продуктiв переробки овочевої сировини у виробництвi мармеладу [Текст] / К. В. Головко ; наук. керівник: А. М. Діхтярь, Є. П. Пивоваров //
Головко, К. В.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф.здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 14.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна\наук. керівник\
Пивоваров, Євген Павлович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна\наук. керівник\
Пивоваров, Євген Павлович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|