
>
Інноваційні підходи у виробництві полікомпонентних напівфабрикатів високого ступеня готовності і продуктів харчування на їх основі [Текст] / А. М. Загорулько, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, В. М. Загорулько //
Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 4-5 квіт. 2024 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2024. - С. 73.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, В. М.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, В. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|