
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Визначення кількісних характеристик кольору сировини залежно від складу пігментного комплексу за допомогою СФ-методу [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, О. В. Богомолов //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 270-271.
Додаткові точки доступу:
Щербакова, Т. В.
Богомолов, Олексій Васильович
Додаткові точки доступу:
Щербакова, Т. В.
Богомолов, Олексій Васильович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|