
>
Котляр, Олег Володимирович.Визначення впливу ПАР на стабілізацію суспензій [Текст] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук //
Котляр, Олег Володимирович.
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 31-32.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, А. Б.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, А. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|