
>
Менеджмент професійної освіти [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / упоряд.: М. С. Пономарьова, І. А. Крамаренко, І. С. Должикова. - Харків : ДБТУ, 2023. - 42 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Пономарьова, Марина Сергіївна\упоряд.\
Крамаренко, І. А.\упоряд.\
Должикова, І. С.\упоряд.\
Додаткові точки доступу:
Пономарьова, Марина Сергіївна\упоряд.\
Крамаренко, І. А.\упоряд.\
Должикова, І. С.\упоряд.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |