
>
Чорна, Ніна Вікторівна.Обґрунтування складу борошняної суміші в технології безглютенових бісквітних напівфабрикатів [Текст] / Н. В. Чорна, А. С. Ткачова //
Чорна, Ніна Вікторівна.
Society and science: interconnection : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф. г. Порту, 16-18 листоп. 2023 р. - Порту, 2023. - P. 301-303.
Додаткові точки доступу:
Ткачова, А. С.
Додаткові точки доступу:
Ткачова, А. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|