>
Пивоваров, Павло Петрович.Вивчення фізико-технологічних показників десертів на основі підсирної сироватки [Текст] / П. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, К. І. Калашнікова //
Пивоваров, Павло Петрович.
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 193-194.
Додаткові точки доступу:
Кондратюк, Н. В.
Калашнікова, К. І.
Додаткові точки доступу:
Кондратюк, Н. В.
Калашнікова, К. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|