
>
Виробництво високоякісних трикомпонентних природних напівфабрикатів [Текст] / С. О. Бабаєв, Я. О. Бессараб, В. А. Гончаренко ; наук. керівник: О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 246.
Додаткові точки доступу:
Бабаєв, С. О.
Бессараб, Я. О.
Гончаренко, В. А.
Загорулько, Олексій Євгенович\наук. керівник\
Касабова, Катерина Рубенівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Бабаєв, С. О.
Бессараб, Я. О.
Гончаренко, В. А.
Загорулько, Олексій Євгенович\наук. керівник\
Касабова, Катерина Рубенівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|