631.3.004(075)
К 59
(25.05).
Технічна експлуатація сільськогосподарської техніки [Текст] : посібник для викладачів і студентів вищ. аграр. закл. освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації із спец. Механізація сільського господарства / О. В. Козаченко. - Харків : Тоpнадо, . - 192 с. - 6.50 грн., 6.00 грн.

УДК
631.3.004(075)

Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
Книга написана з урахуванням навчальної програми дисципліни "Технічна експлуатація сільськогосподарської техніки", застереженої для технічних вищих навчальних закладів сільськогосподарського профілю, за спеціальністю "Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва". Включає розділи: теорія технічної експлуатації, організація та планування технічного обслуговування, техічна діагностика і викорнистання паливно-мастильних матеріалів. В підручнику використані закордонні і вітчизняні наукові джерела та винаходи, а також результати власних досліджень. Особливість викладеного матеіалу - статистичний підхід, який дозволяє урахувати реальний стан техніки, діагностичного обладнання, кваліфікації обслуговуючого персоналу та рівня технічного обслуговування персоналу та рівня технічного обслуговування. Книга розрахована на студентів, наукових співробітників і фахівців сільського господарства.
Книга написана с учетом учебной программы дисциплины "Техническая эксплуатация сельскохозяйственной техники", оговоренной для технических вузов сельскохозяйственного профиля, по специальности "Машины и оборудование сельскохозяйственного производства". Включает разделы: теория технической эксплуатации, организация и планирование технического обслуживания, техична диагностика и использование топливно-смазочных материалов. В учебнике использованы зарубежные и отечественные научные источники и изобретения, а также результаты собственных исследований. Особенность изложенного матеиала - статистический подход, который позволяет учесть реальное состояние техники, диагностического оборудования, квалификации обслуживающего персонала и уровня технического обслуживания персонала и уровня технического обслуживания. Книга рассчитана на студентов, научных сотрудников и специалистов сельского хозяйства.