
>
Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти Магістр: настанови до виконання та захисту [Текст] : навч.-метод. посібник для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 156 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна\уклад.\
Гросул, Вікторія Анатоліївна\уклад.\
Круглова, Олена Анатоліївна\уклад.\
Чорна, Ніна Вікторівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна\уклад.\
Гросул, Вікторія Анатоліївна\уклад.\
Круглова, Олена Анатоліївна\уклад.\
Чорна, Ніна Вікторівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |