>
Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріванням [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, В. І. Лук'янов, А. О. Шевченко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 129-134.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Лук'янов, В. І.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Лук'янов, В. І.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|