
>
Improvement of storage resistance of sausage products to micellar mushrooms by synthetic protective shrinks [Electronic resource] / K. O. Rodionova, Anatoliy Paliy, А. Paliy, Ivan Yatsenko, N. M. Bogatko, Y. V. Vashchyk, S. A. Zolotaryova, L. I. Nalyvayko, A. P. Zolotarev, H. V. Ovcharenko //
Ukrainian Journal of Ecology. - 2020. - Vol. 10, Issue 4. - С. 242-249.. - DOI 10.15421/2020_194.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Rodionova, K. O.
Paliy, Anatoliy
Paliy, Andrey
Yatsenko, Ivan
Bogatko, N. M.
Vashchyk, Y. V.
Zolotaryova, S. A.
Nalyvayko, L. I.
Zolotarev, A. P.
Ovcharenko, H. V.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Rodionova, K. O.
Paliy, Anatoliy
Paliy, Andrey
Yatsenko, Ivan
Bogatko, N. M.
Vashchyk, Y. V.
Zolotaryova, S. A.
Nalyvayko, L. I.
Zolotarev, A. P.
Ovcharenko, H. V.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |