
>
Основи біохімії та фізіології харчування [Текст] : практикум для студентів ф-ту менеджменту за спец. 6.140100 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. Г. Горбань, М. Л. Серік, Л. С. Цибань. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 50 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Горбань, В. Г.\уклад.\
Серік, Максим Леонідович\уклад.\
Цибань, Л. С.\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Горбань, В. Г.\уклад.\
Серік, Максим Леонідович\уклад.\
Цибань, Л. С.\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|