
>
Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищенної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження [Текст] / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова, М. В. Артамонова, А. Л. Фощан, Н. О. Отрошко, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк, І. С. Вовчинський, О. М. Калугін //
Наукові пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - Т. 23, № 5. - С. 115-123.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Фощан, Андрій Леонтійович
Отрошко, Н. О.
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Железняк, З. В.
Вовчинський, І. С.
Калугін, О. М.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Фощан, Андрій Леонтійович
Отрошко, Н. О.
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Железняк, З. В.
Вовчинський, І. С.
Калугін, О. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|