
>
Постнова, Ольга Миколаївна.Перспективи використання амарантового борошна в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів [Текст] / О. М. Постнова, Т. М. Полковніченко //
Постнова, Ольга Миколаївна.
Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : тези доп. XХ Міжнар. наук.-практ. конф., 8 листоп. 2019 р. - Харків : ХНТУСГ, 2019.
Додаткові точки доступу:
Полковніченко, Т. М.
Додаткові точки доступу:
Полковніченко, Т. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|