
>
Термогравиметрический анализ изменения массы продукта структурированного на основе творога при плавлении [Текст] / П. В. Гурский, Н. Ф. Перцевой, Л. З. Шильман, Ф. В. Перцевой //
Технология здорового питания : материалы VIII Междунар. науч.-практ. конф. - Саратов : Буква, 2016. - С. 335-340..
Додаткові точки доступу:
Гурский, Петр Васильевич
Перцевой, Н. Ф.
Шильман, Л. З.
Перцевой, Ф. В.
Додаткові точки доступу:
Гурский, Петр Васильевич
Перцевой, Н. Ф.
Шильман, Л. З.
Перцевой, Ф. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|