
>
Одарченко, Дмитро Миколайович.Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировини [Електронний ресурс] / Д. М. Одарченко, В. В. Гордієнко, К. В. Сподар //
Одарченко, Дмитро Миколайович.
Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет- конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 106-107.
Додаткові точки доступу:
Гордієнко, В. В.
Сподар, Катерина Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Гордієнко, В. В.
Сподар, Катерина Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |