>
Корнєв, М. В.Удосконалення технології м’ясних страв використанням апарата інфрачервоного жарення з відбивачем променевого потоку [Текст] / М. В. Корнєв, Н. В. Федак, С. М. Костенко //
Корнєв, М. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 9.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Костенко, Станіслав Миколайович
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Костенко, Станіслав Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|