
>
Пак, А. В.Методика дослідження процесу сорбції-десорбції під час зберігання харчової продукції [Текст] / А. В. Пак, А. О. Пак, В. М. Онищенко //
Пак, А. В.
Технічний прогрес в АПК : матеріали ХХ Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 363-366.
Додаткові точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Додаткові точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|