
>
Аналітична характеристика безвідходної переробки плодово-ягідної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, В. В. Перекрест, К. М. Рівний //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 85-95.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Віталій Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Перекрест, В. В.
Рівний, К. М.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Віталій Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Перекрест, В. В.
Рівний, К. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|