
>
Петренко, Олена Володимирівна.Інноваційні рішення низькотемпературних технологій обробки харчової сировини як фактор підвищення харчової безпеки [Текст] / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк, М. М. Смілик //
Петренко, Олена Володимирівна.
Responsible production and consumption: realization in new generations of food products : scientific monograph. - Riga : Baltija Publishing, 2024. - P. 403-423. - DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-445-0-18.
Додаткові точки доступу:
Семенюк, Дмитро Павлович
Смілик, Максим Михайлович
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Семенюк, Дмитро Павлович
Смілик, Максим Михайлович
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|