
>
Chapter 1. Technology of Bakery Products Using Magnetofood as a Food Additive [Text] / I. Tsykhanovska, V. Yevlash, A. Alexandrov, M. Riabchykov, T. Lazarieva, A. Nikulina, O. Blahyi //
Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet : monograph. - 2022. - P. 1-45.
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Yevlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Riabchykov, M.
Lazarieva, T.
Nikulina, A.
Blahyi, O.
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Yevlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Riabchykov, M.
Lazarieva, T.
Nikulina, A.
Blahyi, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|