
>
Color Formation in Products from Fruits and Vegetables During Their Processing [Text] : monograph / O. Cherevko, A. Dubinina, V. Mikhaylov, T. Sherbakova, Yu. Khatskevich, S. Lenert, A. Borysova. - Kharkiv : Kharkiv State University of Food Technology , 2017. - 93 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Cherevko, O.
Dubinina, Antonina
Mikhaylov, Valery
Sherbakova, T.
Khatskevich, Yu.
Lenert, S.
Borysova, A.
Додаткові точки доступу:
Cherevko, O.
Dubinina, Antonina
Mikhaylov, Valery
Sherbakova, T.
Khatskevich, Yu.
Lenert, S.
Borysova, A.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|