
>
Сафонова, Ольга Миколаївна.Оптимізація споживчих властивостей зефіру з використанням бджолиного маточного молочка [Текст] / О. М. Сафонова, Т. М. Попова, Л. В. Михайлова //
Сафонова, Ольга Миколаївна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 210-218.
Додаткові точки доступу:
Попова, Тетяна Миколаївна
Михайлова, Л. В.
Додаткові точки доступу:
Попова, Тетяна Миколаївна
Михайлова, Л. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|