
>
Гацько, В. В.Вплив сировини рослинного походження на якість варених ковбас [Текст] / В. В. Гацько, наук. керівник Г. Л. Лисенко //
Гацько, В. В.
Сучасні аспекти та перспективні напрямки розвитку науки : матеріали III Міжнар. студент. наук. конф., м. Дніпро, 6 трав., 2022 р. - Вінниця : ГО «Європ. наук. платформа», 2022. - С. 125-127.
Додаткові точки доступу:
Лисенко, Ганна Леонідівна
Додаткові точки доступу:
Лисенко, Ганна Леонідівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|