>
Пивоваров, Євген Павлович.Перспективи розроблення технології булочок для бургерів із зниженим глікемічним індексом [Текст] / Є. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь, Т. П. Холод //
Пивоваров, Євген Павлович.
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 43-44.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Холод, Т. П.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Холод, Т. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|