
>
Способи виробництва харчової продукції з пряних овочів [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, С. В. Михайлова, А. О. Шевченко //
Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності : тези доп. V Міжнар. спеціаліз. наук.-практ. конф., м. Київ. - Київ : НУХТ, 2016. - С. 129-130.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Михайлова, С. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Михайлова, С. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|