
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Вплив гомогенізації на склад жирової фази та органолептичні показники м'якого морозива на основі сироватки [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, І. М. Бєляєва //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Науковий вісник Полтав. ун-ту економіки і торгівлі. - Полтава : ПУЕТ, 2015. - С. 76-80.
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Бєляєва, Інна Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Бєляєва, Інна Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|