>
Терешкін, Олег Георгійович.Удосконалення способу очищення бульбоплодів від шкірки [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Дмитревський, Н. О. Євсюкова //
Терешкін, Олег Георгійович.
Сучасні проблеми техніки та технології харчових виробництв, ресторанного бізнесу та торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 18 листоп. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 157-158.
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Євсюкова, Н. О.
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Євсюкова, Н. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|