>
Терешкін, Олег Георгійович.Напрямки вдосконалення апаратурного оформлення процесу очищення солодкого перцю [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков //
Терешкін, Олег Георгійович.
Обладнання та технології харч. вир-в : збірник наук. пр. Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - Т. 1, вип. 12. - С. 83-87.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|