
>
Застосування електроосмосу у виробництві м'ясних кулінарних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, О. Г. Дьяков, А. О. Шевченко //
Туризм і ресторанний бізнес: сучасні тенденції та перспективи розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 7-9 лют. 2007 р. - Київ : КНТЕУ, 2007. - С. 286-288.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Дьяков, О. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Дьяков, О. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|