
>
Організація системи рекуперації теплоти для використання в закладах ресторанного господарства [Текст] / Д. В. Горєлков, Г. М. Постнов, І. В. Нечипоренко, Б. В. Ляшенко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 85-94.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Постнов, Геннадій Михайлович
Нечипоренко, І. В.
Ляшенко, Богдан Віталійович
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Постнов, Геннадій Михайлович
Нечипоренко, І. В.
Ляшенко, Богдан Віталійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|