
>
Максимова, Н. П.Інноваційна технологія порошкоподібних антоціанових барвників-наповнювачів у нанорозмірній формі зі столового буряку [Текст] / Н. П. Максимова, О. С. Погарський, В. Д. Пеліванова //
Максимова, Н. П.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 85-86.
Додаткові точки доступу:
Погарський, Олексій Сергійович
Пеліванова, В. Д.
Додаткові точки доступу:
Погарський, Олексій Сергійович
Пеліванова, В. Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |