
>
Вплив рецептурного складу фруктової пасти та режимів її переробки на колір кінцевого продукту [Текст] / О. Ю. Мельнік, М. І. Мельник, А. О. Філоненко, О. Д. Паланд ; наук. керівник: О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 283.
Додаткові точки доступу:
Мельнік, О. Ю.
Мельник, М. І.
Філоненко, А. О.
Паланд, О. Д.
Загорулько, Олексій Євгенович\наук. керівник\
Загорулько, Андрій Миколайович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Мельнік, О. Ю.
Мельник, М. І.
Філоненко, А. О.
Паланд, О. Д.
Загорулько, Олексій Євгенович\наук. керівник\
Загорулько, Андрій Миколайович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|