
>
Technical review and intellectual property aspects of innovative membrane technologies in juice production [Text] / H. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, D. Honchar, O. Piddubnyi, V. Lavreniuk //
Progressive technique and technologies of food production enterprises, catering business and trade. - 2025. - Issue 1 (37). - P. 164-173 .
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Hrygorii
Dmytrevskyi, Dmytro
Honchar, D.
Piddubnyi, O.
Lavreniuk, V.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Hrygorii
Dmytrevskyi, Dmytro
Honchar, D.
Piddubnyi, O.
Lavreniuk, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|