>
Technical review and intellectual property aspects of innovative membrane technologies in juice production [Text] = Технічний огляд та аспекти інтелектуальної власності інноваційних мембранних технологій у виробництві соків / H. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, D. Honchar, O. Piddubnyi, V. Lavreniuk //
Progressive technique and technologies of food production enterprises, catering business and trade : collection of research papers State Biotechnological University. - Kharkiv : SBTU, 2025. - Issue 1 (37). - P. 164-173.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Hrygorii
Dmytrevskyi, Dmytro
Honchar, D.
Piddubnyi, O.
Lavreniuk, V.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Hrygorii
Dmytrevskyi, Dmytro
Honchar, D.
Piddubnyi, O.
Lavreniuk, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|