
>
636(075)
Т 38
Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевой, О. М. Сафонова, Л. М. Тіщенко, О. С. Гринченко, Л. М. Крайнюк, Н. В. Федак, І. М. Фоміна, Н. В. Верешко, Ю. І. Токолов, П. В. Гурський ; за ред.: О. В. Богомолова; Ф. В. Перцевого. - Харків : Вид-во НМЦ заоч. навчання с.-г. вузiв, 2001. - 242 с. - (Пiдpуч. та учбовi посiб.). - Бібліогр.: с. 237-239. - ISBN 5-7763-2137-9 : 29.00 грн.
Ключові слова: виробництво м’ясопродуктів -- технологія молока -- технологія молочних продуктів -- переробка яєць --
Анотація:
Викладені питання переробки та зберігання продукції тваринного походження продовольчого призначення. Подана структурована інформація про властивості сировини та основні технологічні стадії її переробки; про особливості зберігання сировини та готової продукції; про використання побічних продуктів та відходів виробництва. Для студентів вузів, які навчаються за спеціальностями, що пов’язані з переробкою сільськогосподарської продукції, спеціалістів агропромислового комплексу.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович (26.01)
Перцевой, Федір Всеволодович (26.01)
Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10)
Тіщенко, Леонід Миколайович (26.04)
Гринченко, Олександр Степанович (25.04)
Крайнюк, Л. М.
Федак, Наталя Василівна
Фоміна, Ірина Миколаївна (26.10)
Верешко, Н. В.
Токолов, Юрій Іванович (26.01)
Гурський, Петро Васильович (26.01)
Богомолов, Олексій Васильович (26.01)\за ред.\
Перцевой, Федір Всеволодович (26.01)\за ред.\
Т 38
УДК | |
636(075) |
Ключові слова: виробництво м’ясопродуктів -- технологія молока -- технологія молочних продуктів -- переробка яєць --
Анотація:
Викладені питання переробки та зберігання продукції тваринного походження продовольчого призначення. Подана структурована інформація про властивості сировини та основні технологічні стадії її переробки; про особливості зберігання сировини та готової продукції; про використання побічних продуктів та відходів виробництва. Для студентів вузів, які навчаються за спеціальностями, що пов’язані з переробкою сільськогосподарської продукції, спеціалістів агропромислового комплексу.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович (26.01)
Перцевой, Федір Всеволодович (26.01)
Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10)
Тіщенко, Леонід Миколайович (26.04)
Гринченко, Олександр Степанович (25.04)
Крайнюк, Л. М.
Федак, Наталя Василівна
Фоміна, Ірина Миколаївна (26.10)
Верешко, Н. В.
Токолов, Юрій Іванович (26.01)
Гурський, Петро Васильович (26.01)
Богомолов, Олексій Васильович (26.01)\за ред.\
Перцевой, Федір Всеволодович (26.01)\за ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.зоиф | 1 | 1 |
2 | оиф | 10 | 10 |
3 | г.к. | 1 | 1 |
4 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.зоиф | 331570 |
2 | оиф | 334543 344861 348411 348412 348413 348414 348415 348416 348417 348418 |
3 | г.к. | 340561 |
4 | ч.з. оиф | 349919 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 | ||
2 | 26 | 26.10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|