636(075)
Т 38
Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевой, О. М. Сафонова, Л. М. Тіщенко, О. С. Гринченко, Л. М. Крайнюк, Н. В. Федак, І. М. Фоміна, Н. В. Верешко, Ю. І. Токолов, П. В. Гурський ; за ред.: О. В. Богомолова; Ф. В. Перцевого. - Харків : Вид-во НМЦ заоч. навчання с.-г. вузiв, . - 242 с. - (Пiдpуч. та учбовi посiб.). - Бібліогр.: с. 237-239. - ISBN 5-7763-2137-9 : 29.00 грн.

УДК
636(075)

Ключові слова: виробництво м’ясопродуктів -- технологія молока -- технологія молочних продуктів -- переробка яєць --
Анотація:
Викладені питання переробки та зберігання продукції тваринного походження продовольчого призначення. Подана структурована інформація про властивості сировини та основні технологічні стадії її переробки; про особливості зберігання сировини та готової продукції; про використання побічних продуктів та відходів виробництва. Для студентів вузів, які навчаються за спеціальностями, що пов’язані з переробкою сільськогосподарської продукції, спеціалістів агропромислового комплексу.
Додаткові точки доступу: