
>
Перспективи використання сукралози у технологіях харчових продуктів для хворих на діабет ІІ типу [Текст] / О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, Д. О. Торяник, С. М. Кот, О. В. Суліма //
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : колект. монографія. - Харків : НАНГУ, 2020. - С. 365-391.
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна
Губський, Сергій Михайлович
Торяник, Дмитро Олександрович
Кот, С. М.
Суліма, О. В.
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна
Губський, Сергій Михайлович
Торяник, Дмитро Олександрович
Кот, С. М.
Суліма, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |